Bichon Havanese kiskutyát (2hónapos) már levihetem sétálni? Ha nem, hány hónapos kortól ajánlott?
eddig csak 1 van neki : Biocan P.
Addig mit csináljak vele? :S Itt végezze a lakásban a dolgát..?
szi!
úgy gondolom nem lesz semmi baja, ha kiviszed annyira h. elvégezze a dolgát..
meg neki is kell egy kis friss levegő..
sztem azért addig amíg a dolgát elvégzi és + egy olyann 10 percre kint lehet felügyelettel, és ügyelj oda h. n egyen meg semmit amit az udvaron/ utcán talált:)
Ha eltelt 2 hét az első oltás óta, már viheted is a következőre.
Olyan helyre, ahol nincs sok kutya, nyugodtan vidd ki, ne szokja meg, hogy a lakásba kakálhat, mert később nehéz lesz lebeszélni róla.
Állatorvoshoz viszont csak ölben, mert ott aztán minden beteg kutya megfordul, bármit összeszedhet.
Akkor lehet levinni amikor megkapta a 2 adag oltását és az után még várni kell vele 10 napot. Csak attól lehet levinni, mert elötte még a betegségek ellen nem védett.
Nekem most a havanesem 10 hete és 2 hét múlva kapja meg a 2. adagot és rá 10 napra vihetem ki sétálni.
hajrá!
De kérdezd meg biztonság képpen az állatorvosát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!