Én bolder colliet szeretnék de,1 nap csak 1 órára tudom levinni, még szüleim tudják 30-40 percre nap közben. Kivéve hétvégén de ekkor is tudom futattni, tanítani, játszani vele, levinni, elég e neki, nem lessz rossz kedve? (sajnos tanulnom kell! )
4,5 kg HAVANESE napi 1,5 óra labdázással tudom fárasztani,tehát még amit ti nyújtanátok az még az én 4,5 kg-os kutyámnak is kevés lenne,nem hogy egy bordernek.
Panel kutyát napi 3x minimum le kell vinni, napi 2 séta kevés egy lakáskutyának.
Miért szeretnél border collie-t, ha nincs rá időd és nem az a célod, hogy aktívan sportolj a kutyáddal? Ugyanis eredeti feladatán (terelés) kívül erre való.
Kert dísznek nem alkalmas!
Mivel rendkívül értelmes kutya, rengeteg foglalkozást, munkát, feladatozást igényel. Ha ezt nem kapja meg, akkor unatkozni fog; unalmában nemkívánatos dolgokat fog tenni, hogy lekösse a felesleges energiáit, mint pl. szökés, a kert felásása, minden szétrágása stb.
Válassz olyan fajtát, aminek az igényeit ki tudod elégíteni! Ha napi 1 órád lenne kb. a kutyára, akkor egy idősebb, közepes méretű, vastag bundájú, nem nagy mozgásigényű keveréket javaslok menhelyről - neki ez így talán megfelelne.
Ez mar teljesen nevetseges amilyen hozzaszolasok vannak itt kutyas temaban.
Ez a nem vagy hozza erto meg nem neked valo. Ugyan mar 1 Bc. Es ha nem fognak annyit foglalkozni vele. Attol meg boldogy kutya lehet az. Nagyon aranyos jo termeszetu kutya. Kint van az udvaron. Sokkal jobban fogja erezni magat mint aki 2-3 orat is satalgat vele. Bar ez szerintem is nagyon mondas.
Ennyi erovel 1000emberre jutna 1 kutya.
Aktivan en is csak vagy heti 5orat foglalkozol vele aktivan.(aktivan)
Megis jol nevelt sok mindent megtanitottam mar neki
Kint van a kertben tud mozogni napi 24ben.
Vegyel nyugodtan 1 kutyat. Nem kell ettol annyira felni.
Gyerek korom ota vannak kutyaim es jol ereztem magam veluk. Ok is boldogak voltak velem. Sokszor ez is eleg.
Nem kell ezt a faszsag 3-4orat elhinni
nem rendor kutya kikepzesrol van itt szo
csak hobbi kutyarol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!