Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért habzsol a kutyám?

Miért habzsol a kutyám?

Figyelt kérdés

Úgy 1 hónapja vettem észre,hogy a kutyám nem rágja meg a tápot,hanem be behabzsolja.Ha kézből adom neki,akkor rágja.Az időnkénti műcsontokat is simán elrágja.Voltam vele dokinál,megnézte a fogát,száját,semmi gondod nem talált.Sőt megdicsérte,hogy 8 éves korához képest szépek a fogai.Ha rág,akkor rendesen,fájdalom mentesen rág.Megkérdeztem másokat,ők "felvet szokásnak" tulajdonítják a jelenséget.Valaki azt mondta,tegyek nagyobb kavicsokat a tápja közé,akkor kényszerből lassabban eszik.Tanácstalan vagyok.Vagy,nem kell foglalkoznom a dologgal,túl reagálom?

köszönöm ha tudtok tanácsot adni.

2018. aug. 26. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van ún habzsolásgátló tál
2018. aug. 26. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Minden kutya falja a kajat. Az oseiktol orokoltek, mert a vadonban nincs lazsalas. Gusztustalan szokas, de ez van.
2018. aug. 26. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobb szemű kutyatáp + habzsolásgátló tál szerintem működhet
2018. aug. 26. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Aha..habzsolásgátló tál.Remek,holnap utána nézek.

Köszönöm mindenkinek a segítséget:)

2018. aug. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!