Honnét ismerhető fel, hogy egy száraztáp hidegen sajtolt? Csak a termékleírásból?
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 17:38
1/3 anonim válasza:
Más a formája is, általában hasábosak a tápszemek. Talán kissé kevésbé zsíros a tapintásuk.
Ha vízben áztatod hosszabb ideig, nem csak egyszerűen megduzzad, hanem szétomlik, pépessé válik az eledel.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a részletes választ.
2018. aug. 24. 23:48
3/3 anonim válasza:
Az előzőt kiegészítve még az is tulajdonságuk, hogy morzsolódnak, könnyen törnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!