Mit csináljak, ha a kutyámnak be van gyulladva a szeme?
Vagyis anyukám azt mondja, szerinte ez gyulladás. Könnyezik a szeme és véraláfutásos, tiszta piros. Néha kinyitja a szemét, de inkább csukva van neki. Szerintetek is gyulladás?
És mit csináljak vele? Most megkamillázzuk neki, de ez elég?
Anyukám azt mondja, ne hívjunk állatorvost, ha kamillázzuk, akkor helyrejön. (Hozzáteszem olyan állatorvosunk van akit tavaly novembertől hívogattunk, hogy jöjjön beoltani és majd csak márciusba ért ide kb.)
Szerintetek? Lehett hülyeség volt kiírni, de nagyon félek mi lesz vele, ő az első kutyám, nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. Akinek volt hasonló kérrm szépen írja le mit csinált, és hogy helyrejött-e. Köszönöm!
A legközelebbi állatorvos 45-50km-re van. Vagyis pontosan nem tudom de kb.ilyen távolságra lehet. Az biztos, hogy nem 10percre van innen.
Mivel ő az orvos és ő tudja mit kell csinálni, mi megkamilláztuk tegnap és ma is a szemét. Ma délutánra már még piros sem volt a szeme. Nem tudom ez mitől volt, valószínű csak por ment a szemébe, amit kikönnyezhetett és a kamillától elmúlt a pirosság.(gondoljuk ezt mi) Szerencsére most ennyivel megúsztuk. És ezen az orvoson én/mi is fel voltunk háborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!