Meghalt a kutyusom. Valaki esetleg aki eppen atmegy ugyanezen?
Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 15:24
1/11 A kérdező kommentje:
Amugy felnott vagyok, nem tini. De barmilyen korosztaly irjon, ha ne ad Isten hasonlo tortent a csaladban.
2018. aug. 19. 15:25
2/11 anonim válasza:
Nekem a szakállas agámám halt meg 4 éve, és hetekig magam alatt voltam.
3/11 anonim válasza:
Őszinte részvétem! Velem is történt ilyen eset sajnos
5/11 anonim válasza:
Én így lassan öt év után is sírógörcsöt kapok, ha csak rá gondolok...
6/11 anonim válasza:
Ma van 7 hónapja, hogy el kellett engedni :-( 2 hónap híján 16 évig élt velem. Kutya nehéz, nem látom a fényt az alagút végén
7/11 anonim válasza:
Nekem június végén aludt el a kutyám. Nagyon szerettem. 12 évig a legjobb barátom volt, biztos pontja volt az életemnek. Rossz volt kimenni úgy a kertbe, hogy nincs már ott és nem örül nekem. De azóta van már egy kölyök a háznál, ugyanaz a fajta és imádjuk. :) Sokat segített a gyászon az, hogy új kutyus van már velünk.
8/11 anonim válasza:
Sajnálom! Nálunk tegnap éjszaka ment el. A szíve nem volt tökéletes egy ideje, tegnap d.u lett rosszul, nem kelt fel, nem ivott, nem evett. Dokit kihívtuk (rendelő/kórház nincs a közelben), adott neki injekciót meg c-vitamint kapott, de azt is összeturmixolva vízzel kellett beadni a szájába. Éjszaka elment. 13 éves volt.
10/11 A kérdező kommentje:
Reszvetem mindenkinek!! Nyugodjon bekeben minden aranyszivu kis kedvencunk! :'((((
(En mindenkit felpontoztam.)
2018. aug. 20. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!