Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudom hogy a fiú...

Honnan tudom hogy a fiú kutyám ivarérett-e?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudod pontosan. A kanoknál az ivarérés egy folyamat, nem egyik naprólamásikra történik. Fajtánként különböző időpontban, a kicsiknél hamarabb, a nagyoknál később
2010. jún. 20. 22:44
 2/6 anonim válasza:
13%

Ha ivar éret egy kutya akkor ugy pisil hogy fel emeli valamlyik hatsó lábát.

Én igy tudom:D

2010. jún. 20. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nemigaz,de nemrossz megálapítás...legalább is nálunk nem így van. mert az én kutyám egyszer így pisil, másszor úgy. És 4 éves,szóval 1000% hogy ivarérett :) Amúgy meg hogy ne legyen off,fogalmam sincs miről lehet észrevenni :)
2010. jún. 20. 23:20
 4/6 Akiteki ***** válasza:

Nem azért pisil felemelt lábbal, mert nagyfiú, hanem hogy:

1. Megtanulja, hogy ne pisilje le a mellső lábát

2. Kijelölje a területét

Nálam a főnökasszony szuka is felemelt lábbal pisil.

Hogy mikor ivarérett? Szétszedi a kerítést, hogy átmenjen a szomszédban tüzelő szukához. :)

2010. jún. 20. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Eltűnik a babahája, elkezd komolyodni a viselkedése, elkezd érdeklődni a tüzelő lány kutyák iránt, megpróbálja meghágni a fajtársait, esetleg az emberek lábát is, elkezd jelölni (nem pisil, hanem céltudatosan megjelöl pl. egy villanyoszlopot), megpróbál kötözködni kan kutyákkal (pl. odamorog).

Minden kutyánál egy kicsit máshogy történik, 7-8 hónapos kor környékén kezdődik el, van, akinél később.

2010. jún. 21. 16:54
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... de azért még írhattok...:)
2010. jún. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!