Kakao2322 kérdése:
Felengednek kutyaval a buszra?
Figyelt kérdés
Holnap reggel mennek a kutyusommal dokihoz kb 20km lenne csak fel ora az egesz. Buzmirigyet kene kinyomni. Nem tudom mashogy megoldani csak busszal. Viszont nincs szajkosara. Nagyon aggodom hogy nem engedik fel a buszra . Hazafele mar oke mert veszek. De most nincs mivel eddig soha nem kellett es nem is gondoltam ra sajnos. Tacsi meretu kutyus vagy meg akkora se, soha senkit nem bantott. Miszaj elvinnem :/ 16l2018. aug. 12. 23:31
1/6 anonim válasza:
Nincs esetleg egy póráz, amiből rá tudsz kötni? anno én is azt tettem rá egyikre, mert semmi más megoldás nem volt.Áthurkolod a pofáján, nem szorosan, de kinyitni se tudja, tarkó felé áthúzva.
2/6 anonim válasza:
Tedd be egy sporttáskába és hátraslisszolsz. Észre se veszi a sofőr, hogy mi van benne.
3/6 anonim válasza:
Attól függ,hogy mennyire kekec buszsofőrt fogsz ki....
extra picike csivavám van, menhelyről hozott elkobozott kutyus, sokat hordtam az elején orvoshoz és fele akkora mint egy normál házi macska és fele akkora a feje mint az öklöm. Sima ügy volt,kivéve egyszer amikor a buszsofőr közölte,hogy szájkosár nélkül márpedig nem hozhatom fel :O elmentem a kövi busszal,de stílusát megreklamáltam mert az katasztrófa volt
4/6 anonim válasza:
A kutya az kutya ,és kötelező a szájkosár mindegy mekkora .
Ha hordozóba rakod ,vagy táskába az is megfelelő .
Egy anyagdarabból is lehet barkácsolni egyszerű szájszíjat egyszeri használatra megteszi .
5/6 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt odafele nem volt neki pedig az egyik legbunkobb buszos volt aki errefele szokott lenni es nem szolt semmit. Hazafele meg vettem neki de elobb jott a busz igy nem volt idom rarakni ugyanaz a buszos volt es még meg is simogatta tehat nem volt gaz. Koszi a valaszokat
2018. aug. 14. 00:19
6/6 anonim válasza:
Ha megsimogatta, akkor nem bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!