Ilyen esetben hova rakható a kutyagumi?
Pont ott lakom, ahol az 1es villamost viszik tovább. Hatalmas zörgésnek, és elmondhatatlan feltúrásnak vagyunk áldozatai. Nem elég, hogy össze vissza lezárták már régóta az utakat, mostmár a panel házak közötti füves részt is feltúrták mindenhol + a parkolót is. Eltávolították a kukákat!
Reggel ez nem okoz gondot, sem este, mert nagy séták vannak, és arrébb azért vannak kukák. Csakhogy én délután 1re járok dolgozni, így 11kor még leszaladok a kutyával egy gyors eü sétára. Ahhoz van szokva, hogy 11kor, és az esti séta alatt végzi el a nagy dolgát. Összeszedem, és nincs lehetőségem kidobni. Kénytelen vagyok felvinni a lakásba, és belerakni mégegy zacskóba, majd kidobni a szemétkedobóba. Ezt találtam legnormálisabb megoldásnak.
De ugye a zacskó kutyagumi büdös, a zacskón simán átjön a szaga. Ez egy 10 emeletes panelban másokkal társulni a liftben elég kellemetlen.
Milyen megoldások vannak? Még hosszú hetekig így lesz feltúrva minden..
6 órakkor párom is kisebb sétára viszi le, így ő is ezt csinálja, amit én.
Reggel-este, mint írtam nagy séta van, így a két eü sétát kell megoldanunk csak. Kánikulában a kutyát sem tesszük ki annak, hogy kukát keresünk, meg nincs is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!