Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek mennyi ido volt, mig...

Nektek mennyi ido volt, mig nem sirtatok a kutyatok halala miatt?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett a 16,5 eves kutyusomat elaltatni.Vegelgyengules :( borzasztoan faj :(

Alig aludtam,sirva keltem,mig munkaba mentem is sirtam. Haza jottem csak a masik kutyánk fogadott. Nagyon faj a hiánya.

Jelenleg ugy erzem sosem fog ez az erzes elmulni.

2018. aug. 9. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
12%

Pszichológiailag ilyenkor ha vennél egy kiskutyát akkor talán az segítene, nem helyettesítésképp hanem talán valamennyire segítene neked megnyugodni.

Én személy szerint sosem sírok egy kutya miatt,bár nem is állok olyan közel hozzájuk de szerintem neked nemsokára jobb lesz.

És részvétem a kutyád miatt:(.

További .... hát szép napot amennyire lehet ilyet ilyenkor kívánni.

2018. aug. 9. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 13 éves kiskutyámat kellett elaltatni. Még ma is elsírom magam ha eszembe jut, vagy képen meglátom. Pedig több mint 10 éve temetem el.
2018. aug. 9. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
16,5? Atyaég! Csodálatos élete lehetett, ha ilyen sokáig hű társad volt! Ne szomorkodj, ő sem szeretné hogy sírj.
2018. aug. 9. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Az mi kutyusunk tobb mint egy éve meghalt. Idősebb volt nálam már tobb eve itt volt mint énbés még most is szoktam sírni. 😭
2018. aug. 9. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:

2 hét keményen, nem aludtam alig ettem. 12 éves nagytestű kutyám hirtelen halt meg, nagyon megviselt. Mellette volt akkor egy pár évvel idősebb kutyám, vele foglalkoztam intenzívebben, mintha valamit pótolni akarnék. Lelkiismeret furdalásom is volt, nem sétált eleget, nem volt jó élete, nem lelkiismeretes orvoshoz vittem a végén, stb, pedig nem volt rá okom, jó élete volt a kutyámnak de mégis magamat mardostam.

Részvétem neked! És még valami, egyáltalán nem lesz jó/jobb ha hirtelen bevállalsz egy újabb kutyát, ahogy fentebb írta egy észlény. Gyászold meg az elhunyt kutyatársadat, és majd érezni fogod mikor tudsz átgondoltan, felelősen, nyugodt szívvel egy új kutyust vállalni.

2018. aug. 9. 19:11
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a kommenteket!

Nehez nagyon!

Étvágyam nekem is alig van, mar ajulasi szinten vagyok azert eszek semmi másért :(

Nem tudnek most uj kutyust vállalni semmiképpen. Masik kutyussunkkal tobbet fogok foglalkozni.

Aztan majd ha ugy erzem akkor lesz masik.

2018. aug. 9. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem.Nekem 4 hónapja halt meg,12 éves volt.Én most jutottam el oda,hogy nem sírom el magam bárhol,bármikor.Halála után én dolgozni se tudtam járni,iszonyatos érzés a hiánya,ma már egy kicsit könnyebb.Néha már tudok rá mosolyogva emlékezni.Amit most érzel,az normális,,talán neked is 3-4 hónap múlva,nem sokkal,de egy kicsivel elfogadhatóbb lesz.
2018. aug. 9. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok.Én is alig ettem hetekig,fogytam is pár kg-ot.Nekem sokat segített,hogy beszéltem róla,a hozzá füzödő érzelmi kötelékről,a bűntudatomról,hogy nem vettem észre,hogy veseelégtelensége van.Szerintem gyászolj úgy,ahogy érzed,sírj,amikor rád tör.Én bögtem az utcán,közértben,postán,nem érdekelt,hogy mások mit gondolnak.Nekem segített,hogy megéltem a gyász folyamatát,úgy ahogy rám tört.A férjem például bezárkozott,nem beszélt róla.Olvastam egy kutyagyász terápiás könyvet,ha érdekel ,irj prívátban és megadom a címét.Nekem sokat segitett,hogy megértsem az olykor fura érzéseimet a kutyám halálával kapcsolatban.Tudom,hogy most nem hiszed,igy voltam én is,de fogsz még mosolyogni és boldogan emlékezni rá.
2018. aug. 9. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Eddig szerencsére csak egy kutyát veszítettem el, a család kutyája volt, de elég sokat foglalkoztam vele. 12 éves voltam és mikor már a halálán volt a szüleim nem engedtek oda hozzá, hogy olyan állapotban lássam.

Nem sírtam mikor meghalt, úgy, mint ahogy a macskámnál és a nyuszimnál sem. Szerintem nem lesz tőle semmi se jobb, tovább kell lépni és élni az életet. De persze ezt mindenki másképp dolgozza fel.

Viszont az utóbbi egy évben, mióta a kutyám betöltötte a 10-et heti szinten elbőgöm magam, mert félek, hogy nem tudom h még meddig lehet velem. Ha meghal, szerintem nála sem fogok sírni, pedig őt valóban mindennél jobban szeretem, de én így vagyok beprogramozva...

2018. aug. 10. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Részvétem. Mindjárt 7 hónapja lesz, hogy elment. Még előfordul, hogy sírok, de a fájdalom nem múlik, hol erősebb-hol gyengébb. 16 évig élt velem. 10 kiló ment le rólam. Sajnos nekem nincs másik kutyám.
2018. aug. 10. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!