Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem akar a kutyám a...

Miért nem akar a kutyám a táljából enni? 2 éves és még soha nem csinált ilyet!

Figyelt kérdés
Már mindent csináltam vele de még sem csontokat meg szalonnát kiveszi de a leveseket amiket meghagyunk azokat nem pedig eddig megevett mindent!

#tanácsoltok? #Akinél #segítsen.
2018. aug. 7. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Biztosan csak ez a meleg időjárás vette el az étvágyát.

Vize mindig friss legyen és ha nem beteg, akkor szerintem visszatér a régi étvágya, amint szűnik ez a brutális hőség.

Szerintem ne reagáld túl: neki sem könnyű ilyenkor!

2018. aug. 7. 19:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Anyukám is a melleg időjárást mondta minden reggel és délután után tőltöm a tálját slagos hideg vízzel.
2018. aug. 7. 20:34
 3/3 anonim válasza:
9%
Először is. Levest ne adj a kutyának SOHA. Se szalonnát, és csontot is csak mértékkel. Ezek nagyon roncsolják a kutya egészségét. Tehát lehet ezt megérezte a kutya is és már nem akar levest enni mert nem jó neki. Az meg, hogy kiveszi a táljából a csontokat stb. normális :) Tehát ha van rá pénzzetek a legjobb diéta egy kutyának nyers húsból, halból, tojásból, zöldségekből stb.-ből áll, de nézz utána, mielőtt ilyen diétába vágsz bele. Ha meg nem tudjátok ezt kifizetni akkor száraz és nedves tápot adjatok neki összekeverve, esetleg pár zöldséget rászórni. Olcsó és viszonylag egészséges, ha jó minőségű a táp (nem kell a legdrágábbat venni). :) Bocsánat, hogy a kérdéstől kicsit elkanyarodtam, de gondoltam tudnod kell ezeket a dolgokat. Sok szerencsét a kuytusoddal <3
2019. máj. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!