Segítség, elvitte a kutyámat egy ragadozó madár, mit tegyek?
Szegény kutya. valószínűleg már nem él :-(
Egy távoli ismerősöm egy csivava kölyökkel járt ugyanígy.
Figyi ez nem a Te hibad!!! Barmelyik masik felelos kutyagazdaval is megtortenhetett volna, amelyiknek kistestuje van. Alapbol egy tok szuper program lett volna a joidoben a seta a mezon.
En feleloskutyatartonak tartom magamat, ha erdobe/mezore megyunk, olyan helyre, ahol tudom, hogy nem lovik ki, lathatosagi melleny van rajtuk, poraz nincs, mert 100%-ban visszahivhatoak es amugyis mindig a sarkamban mennek. Velem is megtortenhetett volna, habar az en kutyaim 14 es 12 kilosak. Amit a Te sztoridbol megtanultam, es amibol Te is tanulj, hogy innentol nyilt mezon kolykot csak (kiengedhetos rugos, vagy sima) porazzal viszed, akkor talan van esely, hogy a madar nem viszi el. Es bevallom, meg en sosem hallottam ilyesmirol. Nagyon durva es oszinte egyutterzesem!
Sajnos én már hallottam ilyet :(
Barátnőm külföldről vett kiskutyát, évekig spórolt, egyezkedett a tenyésztővel. Megérkezett a repülő, kiskutyát hazavitte és kirakta a kertbe. Arrébb ment a telefonjáért és elvitte a madár. :( Erdő mellett laktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!