Hol tudok Debrecenben/Nyiregyhazan torzskonyves maltai selyemkutyat venni?
Bár abban nem tudok segíteni, hogy hol vegyél, inkább csak azt, hol ne.
Én az enyémet (nyíregyi vagyok) Tiszaújvárosban vettem. Az apja újfehértói. Tündéri a kutyám, de nem vagyok benne biztos, hogy máltai (apja - elvileg - törzskönyvezett). Némi havanese vonást vélek benne felfedezni. A helyi napilapban vagy a Keleti apróban gyakran olvasok máltait.
Jó választás egyébként, sok sikert és boldogságot hozzá:)
ertem, es koszonom!
en erdelyi vagyok, de magyarbol szeretnem venni a kisutyat, ezert szerettem volna egy picit pontosabb cimet kerni, ugyhogy aki tud esetleg ebben segiteni, nagyon megkoszonnem! :)
Ha már idáig eljössz, néhány ezer forint a vonatjegy vagy a benzin.
Nem attól jó a kutya, hogy közel van.
Ha meg tudsz venni egy jó helyről egy kutyát 100 ezerért, miért nem tudsz még 5 ezret áldozni a utazásra?
Egyetértek. Ne a távolság számítson, hanem az, hogy valóban jó helyről származzon.
A törzskönyv se minden, a tenyésztő akkor jó tenyésztő, ha tényleg a fajta jobbá tétele a célja. A körülmények, a tartásmód, a hozzáállás, a kutyák száma, az almok gyakorisága, a szűrések, orvosi ellátások, verseny eredmények, ezek mind, mind számítanak!
Ha kiadsz 60-150e Ft-ot, akkor még egy tízes férjen bele az útiköltségre.
Inkább menj el az ország másik végébe, minthogy egy kis szívbeteg, patellás máltaid legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!