Mark321 kérdése:
Van egy kölyökkutyám ami az összepiszkított pelenkát maga alá gyűri. Előtte odapiszkít aztán meg a szőnyegre. Kérdés miért és mit tehetek ez ügyben?
Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 16:25
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 10-es, hogy elmondtad a velemenyed. Próbáld meg azt tenni amit én.. ülj egy tolószékbe és vidd el a 9 hetes kiskutyádat sétálni úgy hogy nem állsz rá a lábadra de egy szintet lépcsőzöl a tolószékkel meg a kutyával, de annyiszir mint én ;) na aztán kommentelj :D köszönöm! Ui: gyere be nyugodtan a lakásomba és köpj szembe ha bármilyen szagot vagy koszt v vmit észreveszel ;)
2018. aug. 3. 11:48
12/22 anonim válasza:
Figyelj, én is beteg vagyok, igaz nem mozgásszervi. De tudom a korlátaimat. Ha te tolószékes vagy és nem tudsz egy kutyának megfelelő életet biztosítani, akkor tarts kevésbé "igényes" állatot pl macskát, nyulat, hörcsögöt.
Most komolyan úgy képzelted hogy a kutyàd 15 èvet egy kis lakásban fog bezárva tölteni? Milyen élet lesz az neki?
13/22 anonim válasza:
Ha ez így áll, akkor miért kellett pont kutya, hogyha nem tudod az igényeit kielégíteni? Vagy miért kölyök? Rengeteg mentett, gazdakereső felnőtt kutya van, amelyik már szobatiszta! Vagy miért nincs segítséged? Nem foglak szánni a betegséged miatt (mert van egy olyan érzésem, hogy ezért írtad csak ki), mert nekem is van közeli rokonom komoly mozgásszervi gondokkal és tudom, hogy lehet így is teljes életet élni. De azt hiszem te csak a kifogást keresed.
15/22 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kerdés volt. 2 hönap múlva kertes házba költözöm. Nem kell a szánalom. Mindennek ellenére normális és teljes életet élek valamint dolgozom. Nem anyuci meg apuci tart el. Soha nem voltam rászulva senkire ahogyan most sem. Egy kérdést tettem fel nem életviteli tanácsadást kértem. Egyébként nem vagyok mozgásszervi sérült. A lábam tört el 7 helyen munka közben.. ket hónap múlva újra tanulhatok járni, és a kutyámat nem dogom elvitetni v másnak örökbe adni. De köszönöm szépen a jótanácsokat. :) de mondjuk nem értem miért lennék felelotlen. A hülyét meg végképp. Megmagyaráznád kérlek? Csak mert biztos vagyok benne hogy többmindenhez értek mint te. ;)
2018. aug. 3. 19:13
16/22 anonim válasza:
Ha 2 hónap múlva költözöl, és akkor újra tanulhatsz járni, miért nem bírtál 2-3 hónapot várni a kutyavàsárlàssal?
Pont ebben a korban 2-6 hónapos kor között a legfogékonyabb a kutya agya. Ami most belé rögzül szokás, sokkal nehezebb lesz kinelevni belőle később.
17/22 A kérdező kommentje:
Mivel a kutya már 2 hete nálam volt mikor a baleset történt. Nem én akartam eltörni a saját lábam elhiheted. De mint mondtam nem adom ki magamtól.
2018. aug. 3. 19:28
18/22 anonim válasza:
Mindegy. Kaptáp választ. A pelenka rossz is és az igénytelen emberek megoldása is. Az életkörülményed nem ide tartozik, akármennyire is ezt helyezed előtérbe.
19/22 anonim válasza:
Hm. Most 9 hetes a kutya. Azt mondtad làbtörés előtt már 2 héttel nàlad volt. Ha most törted volna el 1-2 napja, akkor is 7 hetesen került hozzád a kutya (de gondolom ez minimum 1 hete történt, akkor màr mínusz még 1 hèt). Szóval miért is került hozzád egy 5-6 hetes babakutya???
20/22 A kérdező kommentje:
Mert ki akarták dobni. Ugye ezt te sem hagytad volna 19-es? Meg volt előtte kutyám mindig is. Csak kertes házban laktam.
2018. aug. 4. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!