Van egy kutyám és a barátomnak most lett egy kis kutyája, ezért gondoltuk h hétvégén elvisszük őket sétáltatni. Az én kutyám egyántalán nem agresszív, inkább játékos. Hogyan történjen az összeszoktatás? Elengedjem a kutyát és kész?
Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 21:14
1/6 anonim válasza:
Egy oltatlan (mert minden oltása biztos nincs meg) kiskutyát eszetekbe se jusson egyből vinni sétáltatni. A "most lett" nem tudom mit takar, de ha csak napokat, akkor még ne erőltessétek ezt az összeszoktatás dolgot, most még az a fontos neki hogy megszokja az új helyét és a gazdiját.
2/6 anonim válasza:
Mi felnőtt kutya mellé hoztunk kiskutyát. Bemutattuk őket egymásnak, és onnantól a legjobb haverok lettek. Egy percen belül indult a játék.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem olyan kiskutyára gondolok.
Oltásai megvannak.
2018. aug. 1. 22:04
4/6 anonim válasza:
Ezt nem teljesen értem.
Te a kutyáddal amúgy nem jársz sétálni? Nem találkozott még más kutyával, nem játszott még soha más kutyával?
5/6 anonim válasza:
4-es, te ezt miből szűrted le? Szerintem sehol nem írta hogy nem viszi sétálni és még sosem találkozott másik kutyával...
6/6 A kérdező kommentje:
Minden nap viszem a kutyámat ha mégsem érek rá akkor elviszem másnap.
Van a kutyámon kívül egy kutya vele nagyon jól megvan.
Én arra gondoltam, hogy a területünkön kívül új helyen.
2018. aug. 2. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!