Otthon hagynád a kutyáidat egy munkahely miatt? Nagyon nehéz döntés előtt állok.
Figyelt kérdés
Ha elmegyek 40 kg-re albérletbe,oda nem vihetem őket...😦 Nagyon ragaszkodnak hozzám és én is hozzájuk, csak én tudom őket rendesen gondozni a családban. Ha estére haza is megyek,egész nap levertek,nyugtalonok,a kapu előtt ülnek és nézik az utat😢2018. júl. 31. 19:22
11/13 anonim válasza:
Nezd ugy circa 3 lehetoseged van: 1.) nem mesz. 2.) megoldod, hogy az alberletedbe johessenek ok is es 3.) valakit megtanitasz a csaladbol roluk gondoskodni(/atmenetileg megkersz valakit, hogy fogadja be oket- viszont ez max fel ev).
Illetve vannak meg opciok, ha ezek kozul egyik sem jatszik, mint peldaul hogy elajandekozod oket veglegesen, de ezt nyilvan te sem akarhatod.
Azt viszont ne tedd meg veluk, hogy 2 honapra lelepsz, epp megszoknak szerencsetlenek, hogy mar “nincs gazdi” es Te visszapattansz az eletukbe ket keservesen keves napra.
Szoval donts felelossegteljesen!
12/13 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Te már magadban a kérdés kiírásakor eldöntötted, hogy otthon hagyod őket.
13/13 A kérdező kommentje:
Anyádnak okoskodj.
2018. aug. 3. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!