Szerintetek ugyanazt a nevet adjam a kutyámnak?

Velem előfordult ilyen egyszer. Volt egy Bagíra nevű kutyám, akit nagyon de nagyon szerettem, de sajnos a család körülményei miatt akkor oda kellett adnunk valakinek, aki jobban a gondját tudta viselni mint mi.
Aztán pár évre, ahogy helyreállt a család lakhatási és anyagi helyzete, kaptam egy kiskutyát, nem pont ugyanolyan fajta volt, de szintén masztiff. Megláttam, és egyszerűen nem tudtam rá mást mondani, hogy kis Bagíra. Mi is gondolkodtunk, hogy semmiképpen nem kéne ugyanazt a nevet adni, napokig töprengtünk, hogy akkor mi mást. De egyszerűen mindenkinek az jött a szájára, hogy kis Bagíra. Így lett második Bagíránk Kis Bagíra :)
Nem bántam meg, cseppet sem. Szerintem ha ránézel, el fogod tudni dönteni, hogy tudod-e Lizának hívni, vagy nem.
De remélem másodszorra ellenőrzött helyről oltott törzskönyves kiskutyát vesztek!

A nálam megöregedett kutya nevét én sem adnám.
De ez a szerencsétlen parvos kölyök csak 3 hétig volt a kutyája! Ha tetszik a név, miért ne?
Tavaly nyáron halt meg Tequilám 14 évesen. Tegnapelőtt voltak meglátogatni a leendő gazdik az alom egyik kiskutyáját. És mondták, hogy Tequilának fogják hívni. Olyan jó érzés, hogy ismét van itthon egy kis Tekikém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!