Beteg a kutyám mit tegyek?
Lógatja a farkát és alig bír fel kellni ha sétál sír megnéztem felvan dagadva a feneke vagy bűzmirigy vagy perianális fisztula.Nincs ügyeletes állatorvos.Most megprobálom kinyomni hátha bűzmirigy ha nem akkor felhívom a dokit bár nem biztos,hogy fogad vasárnap.Ilyenkor kiszokta kapcsolni a mobilját.
Mivel segíthetnék neki?
Mi lehet a baja?
Esetleg valaki aki ismer ügyeletes dokit aki házhoz jön és nem horror áron dolgozik(bár kifizettem ígyis úgyis)
Nagy fájdalmai vannak, nézz a környéken egy ügyeletet szerintem.
Egyébként mi a fäsznak kellett lepontozni az eddigi válaszokat? Szerintem mind hasznos volt, de látom sok vasárnapi kutyatartó van akik szerint a kutyát nem kell orvoshoz vinni ha baja van.
Nem nem kamu képzeld!egyszerű a kanapéról olvasgatni aztán látatlanban kiírni,hogy kamu.Igazad van jobb a kanapén ülni mint egy beteg kutya mellett virrasztani és dokikat hívogatni.
2 nem veszi fel egy felvette azt mondta adjak neki fájdalom csillapítót és holnap azonnal vigyem ki a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!