Honnan tudjam hogy a kutyám lázas? Mik a fő tűnetei?
Észre vettem hogy a kutyám levertebb.
És az orra se mindig nedves. Nincs kutyaláz mérőm. Más hogy nem lehet megtudni-e hogy lázas? Java részt fekszik de este amikor kint vagyunk akkor járkál össze vissza. Eszik iszik. A szája körül is meleg.
Nekünk van itthon egy lázmérőnk direkt csak a kutyának-macskáknak. Egy egyszerű, patikában kapható digitáis.
Én jobban szeretem, mert csippan, ha lemérte. A higanyosat egy percen keresztül kell a kutyus popójában tartani, hogy reális eredményt mutasson.
A lényeg, hogy az a fém része benn legyen.
Az első jól leírta az ideális hőfokokat, de ha nem vagy biztos magadban, lázmérés után hívd fel a dokid és kérd ki a véleményét.
Tudom tudom orvos..
De attól megkérdem!
Ha lázas is akkor az magától elmúlhat?
Ha úgy vesszük tényleg luxus sajnos.
Egy faluban élek és viszonylag messze a várostól. Itt körzetben szokott házhoz jönni az orvos de az nem a legjobb.
Csak annyira jön hogy beadja a kötelező oltást és féreghajtot.
Most nyáron idő sincs nagyon mert a kertben kell dolgozni. Én is nagyon sajnálom hogy nincs jó orvos a közelben.
Ilyenkor irigylem a városban élőket...
Milyen jött mentnek ???
A kutyánk már 6 éves.
Elötte is voltak kutyáink és tökéletesen elvoltak. Ahogy most is. Este felé már aktívizál.
De falusiak vagyunk tehát termelni kell az árut mert legalább ez is plusz pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!