Hogy tanitsam meg a kutyám hogy ne menjen oda ahova nem szeretném? Például a kertbe, hátsó udvarra ilyenek!
Figyelt kérdés
#kutya #tiltsás
2018. júl. 18. 15:33
1/13 anonim válasza:
Ha a jelenlétedben nem szeretnéd, akkor a folyamatos tiltás a megoldás. Ha olyankor is, amikor nem vagy ott, arra nekem csak a villanypásztor jött be.
2/13 A kérdező kommentje:
Olyankor is szeretnem amikor nemvagyok ott!
2018. júl. 18. 16:11
3/13 anonim válasza:
Megfelelő kapcsolat, tekintély mellett a tiltás, szabály akkor is működik, ha nem vagy ott. Ha megtiltod, hogy átlépjen egy határt, akkor azt akkor sem fogja átlépni, ha elmész. Amikor füvesítettem, kb 10 cm magasan húztam ki körbe egy bálamadzagot és megtiltottam a kutyáknak, hogy átlépjék. Nem is próbálkoztak vele soha.
Ha ez nem megy, ha nem jó a kapcsolatotok, akkor gyúrj rá a nevelésre. Vagy ne foglalkozz vele és old meg kerítéssel, villanypásztorral, stb.
4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem jó a kapcsolatunk, igazából még csak mostantól fogom kezdeni a kutya tiltását, csak gondoltam kérek tanácsott!
2018. júl. 18. 16:17
5/13 A kérdező kommentje:
Hogy próbáljam, áljak elébe és erèjsen küldjem vissza, vagy mindég hivjam magamhoz ha odamegy?
2018. júl. 18. 16:19
7/13 A kérdező kommentje:
De az mindedj hogy szemből vagy a hátamögül?
2018. júl. 18. 16:34
8/13 anonim válasza:
Nem mindedj, 45 fokos szögben állj hozzá képest mikor rászólsz. Mindég!
9/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem.
2018. júl. 18. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!