Bolondnak néznek, mert nem éltem a lehetőséggel a kutyám miatt? Ti mit tettetek volna?
Kutyusom 4 éves és van egy betegsége amire gyógyszert szed, a bogyókat csak úgy eszi meg ha belevan rejtve a kajájába, viszont nagyon hozzám van nőve és ha nem találkozik velem akkor kb 3 nap után depis lesz és olyankor egyáltalán nem eszik, viszont akkor gyógyszert sem vesz be ami nála egy idő után halálos is lehet.
Munkahelyemen volt lehetőség kimenni 4 hétre külföldre dolgozni ugyanolyan munkakörben csak sokkal (kb fél milla lett volna a fizu( több pénzért. Nem mondom, hogy nem jött volna jól, de inkább nem jelentkeztem, mert nem tudnám itthon hagyni a kutyusom velem meg nem jöhetett volna. (Itthon sem lenne egyedül, mert szüleimmel élek)
Ti mit tettetek volna?
Én mentem volna.
Biztos lehet kapni injekció formában is azt a gyógyszert.
Gyógyszert le is lehet nyomni a torkán,elég drasztikus,de ha nincs más mód meg kell tenni.
Szóval ha lett volna egy megbízható személy aki betudja adni a gyógyszert mentem volna én is,nem eszik már más tészta. De ha esetleg finomabbé tették volna a kajáját megette volna.
Én 16 éves kutyám sokszor betegeskedik.
Én már 4 napnál többre nem tudok elmenni.Ő sem eszik viszont neki reggel este kötelező ennie,ha nem akkor bélgyulladása lesz,tehát véreset fosik,nem eszik, infuzióra kell kötni, az ő korában már ez eléggé veszélyes.
Gyógyszert én már lenyomom a torkán,mert mikor nincs étvágya és májkrémbe rejtve sem eszi meg akkor nincs más út,hogy lemenjen a gyógyszer,mint a torkán való lenyomás.
4 éves kutyát megbízható személyre rábíztam volna, aki letudja nyomni a torkán a gyógyszert, így bevállaltam volna az utat, 4éves kutya pár napi éhezéstől nem lett volna semmi baja. Pár nap múlva evett volna már valószínűleg.
Én a 16 éves kutyámat nem hagytam volna senkire sem rá 1 hónapra. Főleg anyumék nem tudnák lenyomni a torkán a gyógyszert ha nem enné meg esetleg. Ez esetben lemondtam volna az utat.
4 éves kutyánál nem mondtam volna le.
Hasonló lehetőséget kaptam én is.
Egyik kutyám nekem is gyógyszert szed reggel-este. Kihagytam, velük maradtam.
Én akkor vagyok biztos, ha én adom oda neki. Akkor nyugodt vagyok. Nekem is lett volna lehetőségem a családomra bízni 0-24es felügyeleten lett volna.
Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a gyógyszer nem gurul el, nem esik le, nem köpi ki stb, és látom biztosra, hogy megette. Bár az én kutyám mindenbe megeszi, és nem kell elrejtenem. Van egy külön ébresztő a telefonomon, ami jelzi neki is, és nekem is, hogy gyógyszer idő van. A kutyám előbb ér ki a konyhába a hűtő elé, mint én :) kis falatba rakom bele neki.
Minden ember más, de én ugyanúgy döntöttem, mint te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!