Hogy derítsem ki, hogy ki bűzlik a három kutya közül?
Finganak.
13hetes torpepincserem van, olyanokat tud fingani, hogy egy dögszállító rózsa mellette.
Baromi büdöset tudnak fingani.
Szonte biztos hogy az.
Köszi a válaszokat! Lehet tényleg ez lesz a titok. :-)
Hát vicces is , de egyben aggaszt is, hogy akkor ez most így a normális? Mert eddig száraztáp szagút pukiztak, konkrétan felismerhető volt a táp szag. De már egy ideje leálltam a szárazról, mert nincsenek oda érte, meg ha tudok inkább főzök, vagy ha épp nem főzök, konzervet kapnak, és sok konyhai maradékot. Szóval eléggé változatosan étkeznek. Azóta van ez a mocsári bűz. Na de könyörgöm, hányszor finganak egy nap? Embernél is úgy olvastam, hogy napi 10-20 fingás normális, afelett kóros lehet. Ezek egyfolytában eregetik.... Görények.
Szerintem próbálj visszaállni a tápra. Abból is a jóra. Esetleg csináld úgy, hogy főzöl sima vizben egy kis husit, abból a vízből teszel a tápra (sima natúr víz, aminek hús íze van) plussz a husit nagyon pici darabokra szétmorzsolod. Alaposan összekevered, hogy a morzsolt husi jusson mindenhova. Enyémek így eszik meg a tápot mai napig. Ugye a víz picit fel is puhítja.
A konzerv, és a házikoszt miatt pukiznak büdit az biztos!
Régebben én is ki voltam, hogy mivel etessem, mert válogatósak voltak nagyon. Minden táppal, csomó konzervet megvettem.
Akkor olyan szagok voltak, hogy a görény sírva könyörgött a receptért.
Plussz a konzerv nem is nagyon jó a kutyusnak.
Ha elfogadod a tanácsomat próbálj prémium táphoz keverni pici husit, amit írtam.
Mellé tehetsz répát, és még néhány zöldséget plussz vitaminként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!