Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a gazdiról, aki kijelenti, hogy ő nem hajlandó barfozni?

Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 07:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi a véleményem? Semmi. Utálok más dolgába beleszólni.

Nyersen etetek, de nem vagyok hittérítő. Ha nem vált volna be vagy bármi probléma lenne, lelkiismeretfurdalás nélkül állnék vissza a tápra.

2018. júl. 15. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Hogy az ő dolga... Ő döntése.

A Barf nagy divat lett... Lassan a barf-hívők minden tápos gazdit lefejeznének... Nevetséges. Amúgy se mindenkinek válik be a nyers etetés. A prémium minőségű táp ugyanolyan jó, mint a barf.

2018. júl. 15. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De most emberek! Tényleg ez a két opció van, hogy barf, vagy táp? Én meg annak a híve vagyok, hogy a kutyák ugyanúgy igénylik a változatos étrendet, mint az ember. Valaki írta korábban, hogy a kutya sem farkas, mint ahogy mi sem vagyunk neander-völgyiek. Az én kutyáim nagyon sok húst kapnak, de megfőzöm, ma is épp farhátat főzök nekik, imádják a lével együtt. Imádják a konyhai maradékokat is, tésztát, rizst mindig eleve többet főzök, amit vacsira összekeverek valamivel. Tojást is kapnak, azt is nagyon szeretik. Kapnak száraz tápot is időnként, de nem azon élnek, sőt ha épp nem főzök, konzerv eledelt is kapnak. De szerintem a lényeg a változatosság. Ráadásul olyan okosak, hogy tudják amikor nekik fő az étel a tűzhelyen. Nem tudom honnan tudják, de tudják. Meg amikor készítem össze nekik a tálakba a kaját, jobban ugrándoznak ha szín hús van benne. Nem is látnak bele, még is tudják, hogy fogukra való lesz a menü. Szín hússal nyilván nem tudom őket etetni napi szinten, de változatosan esznek, és szerintem ez is fontos. Az egyik kutyámnak pl. nyers húst nem szabad adni, mert nem eszi meg, de őrizgetni két napig a húscafatot, és morog ha a közelébe megy a másik. A másiknak lecsúszik könnyen. De így legjobb ha egyik sem kap, nem kell a balhé. Ők mentett kutyák, és ez az egyik, aki gyagya a nyers hústól, nem lehet tudni hogy milyen előzménye volt. Nem kell rögtön aláásni azt, aki nem követi ezt az új trendet, sokkal nagyobb baj az, hogy hány kutya kerül be napi szinten a menhelyre, és hány sínylődik láncon étlen szomjan.
2018. júl. 15. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ő dolga.

Amíg normálisan táplálja(nem szeméttel, elegendő, friss táplálékot biztosít számára naponta), holtra nem érdekel, hogy milyen módszert vall.

2018. júl. 15. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek a maga dolga mit csinál.Én Barfozok kutyával macskával, de nem szólok meg senkit ha nem így etet.Neked se kéne ezzel foglalkoznod.Tulajdonképpen sok közöd nincs hozzá.
2018. júl. 24. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!