Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi legyen az első kutyám...

Mi legyen az első kutyám Pit-Bull vagy Stafford?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 14:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14:49 szte is..:)
2010. jún. 18. 14:53
 12/21 anonim ***** válasza:
Első kutyának egyiket sem ajánlanám! Kemény kutya, tapasztalt, hozzáértő kezeket igényel!
2010. jún. 18. 15:15
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

bűnronda? csak irigyek vagytok mert ti beszariak vagytok, am meg ezeknél a kutyáknál egyikse tudja jobban szeretni a gazdáját...kisgyerek mellé 100x jobban ajánlott mint egy padlócirkáló yorki...gondolj bele azt megnyomkodja már harap is...a pitnek éppen a szemét akarja kinyomni vagy turkál a szájába max elfordul, de nemfogja megharapni...meg ez a fajta kutya az életét adná a gazdájáért és amíg képes mozogni addig nemfog cserbenhagyni, ami ebben a világban nemárt...

olvass sokat a kutya nevelésről és járj vele kutyasuliba!

8 hónapos pitem van

2010. jún. 18. 15:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért arra kíváncsi lennék, h akik azt mondják h pitjük van honnan szerezték, amikor Magyarországon tilos tenyészteni..... Illetve honnan tudja h tényleg pit-e és nem egy tk. néküli stafford??
2010. jún. 18. 16:40
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
onnan hogy az igazi pitbull alacsony 20 kilónál nemnagyon nehezebb, a stafford magasabb és akár 30 kiló is lehet a kan...meg a fejük is másabb
2010. jún. 18. 17:00
 16/21 anonim ***** válasza:

Értem. Ennyire még nem merültem el bennük :o)

De mégis honnan van ha tiltott a tenyésztése??

2010. jún. 18. 17:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem is pitbullom van. Nagyon imádom. És NEM AGRESSZÍV. Nagyon okos és engedelmes. Én nem itthon vettem, mivel mint írta itt valaki itthon tilos tenyészteni. Kint Amerikában viszont nagyon szépek vannak. Bár "kicsit" macerás a beszerzése, hazaszállítása de szerintem megéri. Imádom őt. :)
2010. jún. 18. 20:00
 18/21 anonim ***** válasza:
17:00 es hát téged nagyon átbasztak.. az nem pitbull akkor hanem egy staffordshire bullterrier. És végre fogjátok már fel végre hogy a amstaffot és a pitbullt szinte csak dns tesztel lehet megkülönböztetni. ja és mivel a pitbull tenyésztése itthon tilos ezért stafford.
2010. jún. 18. 20:19
 19/21 A kérdező kommentje:
Én sztem már nem tilos!
2010. jún. 19. 11:14
 20/21 anonim ***** válasza:
De tilos, törvényben foglalt dolgot csak törvénymódosítással lehet megváltoztatni. Ilyen törvénymódosítás még nem történt - max tervezet, de az ugyebár nem egyenlő a törvényhozatallal és jogerőre emelkedéssel.
2010. jún. 20. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!