Whippet lakásban tartása? Kérdéseim lent.
Egy kamasz lány vagyok, lakásban élek.
Ezek a kérdéseim lennének:
1.Ha sokat fárasztom mentálisan emlett napi 3 futtatás + séte lenne, valóban kanapékutya?
2.Milyen a többi kutyával? Közömbös, vagy nagyon oda akar menni, vagy félénk stb..?
3.Egy agár tudna-e alkalmazkodni ahoz hogy egy hét felét egyik lakásban tölti, a hét másik felét egy másik lakásban (mindig velem lenne, épp ezért jönne velem) ha mind a két helyen lenne sajár kis helye, aludhat a kanapén, szeretnék őt stb... vagy ez az opció kilőve?
Amitől a szüleim "tartanak" (engem nem igazán érdekelnek ezek de valahogy meg kell győzni őket :)) :
4.Mennyire lesz szőrös egy whippet mellett a lakás?
5.Ha egész nap (sétát kivéve) a lakásban van, érezhetően "kutyaszag" lesz?
Örülnék a válaszoknak vagy tapasztalatoknak azoktól akiknek van/volt agaruk vagy jól ismerik őket :)
Szia! Nem vagyok nagy agár-whipet szakértő de több gazdival is beszéltem már.
Kifejezetten lusta kutyák, hideg időben úgy kell kiráncigálni őket. A többi kutyához, állathoz, emberhez, szituációhoz való viszonya olyan, mint a többi kutyáé. Alapos szocializáció és következetes nevelés esetén békés, kezelhető kutya.
Ha megvan a napi mozgás simán elvan a kanapén. :)
A szőre hullik, azt érdemes 2-3 naponta fésülni vedlési időszakban. Lesz kutyaszag, de nem durván:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!