Mi a legjobb táp legfeljebb 300Ft/kg árban?
Figyelt kérdés
2018. júl. 10. 14:41
1/37 anonim válasza:
jó minőség:
acana
orijen
Taste of the Wild
Wilderness
esetleg royal...
2/37 anonim válasza:
Ezek nem éppen 300 Ft/kg árban vannak :D Imádom mikor az emberek ennyire alaposan olvasnak.
3/37 A kérdező kommentje:
Nem 2000 forintos kell, első. :D
2018. júl. 10. 14:54
4/37 anonim válasza:
300ft/kg abból nincs +legjobb+ táp
De bemész a boltba és megkérdezed...
5/37 anonim válasza:
milyen kutyának lesz? fajta? és méret? kor ?
6/37 anonim válasza:
Én Brit Premiumot veszek, 530 Ft/ kg áron. Szerintem jó áron jó tápot eszik a kutya (és nagyon szereti).
300-ért nem hinném, hogy van jó táp. Max a legkevésbé szart lehet megtalálni...
7/37 A kérdező kommentje:
Nem jó táp kell, hanem ennyiből a legjobb. Kistestű, 5 kilós, ivartalanított szuka, 6 éves.
2018. júl. 10. 15:04
8/37 anonim válasza:
nem értem miért kell a kutyátol sajnálni a pénzt..ilyennek kutya sem kell.
ha sajnálsz rá több pénzt akkor az előttem szóló Brit Premiumot ami elmegy minőségileg.
csak nem halsz bele + 200 ft ba .....
9/37 anonim válasza:
Szerintem ilyen áron nem tudsz értekelhető tapot vásárolni. És nem bántásból de szerinted normalis ha havi kb ezer forint jut a kutya táplálására? (7,5 kilós kutyám napi 100g-ot eszik, ez 30-cal szorozva 3kg, ami 300Ft/kg áron 900 Ft/hó)
10/37 anonim válasza:
Azta, én meg azt hittem hogy egy 60 kilós kutya etetésére nem jut pénz. De hogy egy 5 kilósnak ne tudj drágább tápot venni, elképesztő. Szegény kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!