Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kölyök kutyám feketét és...

A kölyök kutyám feketét és higat kakil és enyhén mint ha véres lenne. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ma kezdte el és enni se eszik túl sokat. Az mellett elkezdte rugni és rágni magát. Lehet hogy étrend változás oka? A kutyát most vettem (8 hetes németjuhász) és nem tudom mi lehet a baj. De ez mellett a kutya látszatra jól van és sokat játszik. Mit tegyek azon kívűl hogy elvigyem orvoshoz??

2018. júl. 10. 02:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj a "látszatra", tehát előbb (és mielőbb) az orvos, ne találomra kezd bármi "kezelésbe"!
2018. júl. 10. 06:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel most vetted, úgyis el kell menned vele dokihoz, a chipet átiratni, megbeszélni az oltásokat. Ott többet tudnak segíteni.

Én aggódnék...

Hacsak nem evett olyat... (Pl. Vértartalmú kutyaszalámitól lehet ilyen a széklet)

2018. júl. 10. 06:18
 3/15 A kérdező kommentje:
Az elöző gazda húst is adott a kutyáinak, és nemtudom hogy nyersen vagy sütve
2018. júl. 10. 07:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Orvos.

A fentieken ráérsz utána is filózni és ha baromságokat követett el az előző gazdi, akkor mielőbb helyrehozni a mulsztásokat, hibákat.

Majd írd meg, mi a doki szakvéleménye!

2018. júl. 10. 07:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Te mit adtál enni a kiskutyának?
2018. júl. 10. 08:59
 6/15 anonim ***** válasza:
22%

Mi az, hogy az orvoson kívül?

Bármi baja lehet, nem csak a kaja miatt, egyértelműen szaporítótól vetted, a szapis kutyák nagy része pedig borzalmas állapotban van/lesz egészségileg.

2018. júl. 10. 09:44
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Hány oltása van? Hányszor lett féreg hajtva? Mit mondott erre a tenyésztője, amikor értesítetted a kutya állapotáról? Mit mondott az irvos, amikor szóltál neki erről? Mikor viszed el az orvoshoz?
2018. júl. 10. 12:39
 8/15 A kérdező kommentje:
1 óltása van, 4x lett féregtelenitve, pedigree junior táppal etetem és az elöző gazda rendesen gondozta a kutyáit és látszik is rajtuk
2018. júl. 10. 13:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ételt váltottál?

Bolha ellen van védve a kölyök?

2018. júl. 10. 14:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

azonnal orvos....

illetve pedigree nem jó fajta ne azt adja

2018. júl. 10. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!