Ha valakinek meghal a kedvence (öregségből adódóan), pl. álmában, és panelben lakik, mi a teendő ilyenkor?
Bár nekünk az egyik kutyánkat altatni kellett, mi mamámék telke melletti kiserdőbe ástuk el egy akácfa mellé.
Bár gyerek voltam még akkor.
A másik kutyus aki az enyém 16,5 éves. Nem tudom ő vele mi lesz. Lehet mamámék udvarára temetjük majd,lehet elhamvasztom. De a polcra lakásba nem bírnám lelkileg nézegetni.
Három lehetőséged van, amiből egyet nagyon nem ajánlok.
1. erre szakosodott céggel elszállíttatod, ilyenkor vagy fehérjefeldogozóba viszik, vagy tíz-száz-akárhány másikkal együtt elhamvasztják (sosem tudod meg, hogy végül pontosan hova került);
2. kisállattemetőben helyezteted örök nyugalomra, ezekből kevés van az országban;
3. elhamvasztatod, mi a Noé Állatotthonban csináltattuk ezt, de vannak mobil hamvasztók is.
Van ugyan kertünk, de a szomszédokra való tekintettel nem temettünk, és egyébként sem lettem volna rá képes, ahogy arra sem, hogy hagyjam, hogy a darálóba vigyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!