Milyen címet írjak a google-be, ahol a legjobb kutya-otthon kiképzést kapná?
Szia. Ezt te ugy érted hogy te magad képeznéd ki otthon?
Vagy a képző menne ki hozzátok?
Ha te magad képzed ki akkor én fejböl is tudnák egy oldalt mondani (az én oldalam) vannak kutyatanitással kapcsolatos dolgok csak regisztrálnod kell.
Remélem segitettem de ha megirod hogy mire gondolsz akkor többet tudok segiteni.
1) a google-ba nem címeket kell beírni. A google-ba szavakat írsz be, és ő kidob neked "címeket", amik a keresett szóval kapcsolatos témával foglalkozó weboldalakra mutatnak (úgy hívják, "link").
2) olyan, hogy kutya-otthon kiképzés nem létezik. Vagy kutyaiskola, ahova te mész a kutyáddal, vagy háznál képzés, amikor a kiképző jön hozzád, és van a panziós képzés, amikor leadod az ebet egy kiképzőnek, nála lakik egy darabig, és okosan jön haza. Az utóbbi két módszer kevésbé hatásos, hiszen a gazda nem aktív részee a tanításnak, így könnyen előfordulhat, hogy nem fog érteni a saját kutyájához, hiába működik a kiképző kezében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!