Meg tudom valahogy szerettetni a kutyámmal a halas dolgokat?
Esetleg grizzly pet lazacolajat probálj rátenni a tápjára, az én macskám hasonló és ezt még így legalább megeszi, ha a kedvenc tápjával keverem... Aztán ha ígysem eszi, még mindig ida tudod adni a másiknak.
Az omega 3 elég fontos, főleg akkor ha szőr és bőr problémái vannak mint az én cicumnak.
De ha ilyen kúrát is tartanál, csak 8 hétig szabad neki adni, aztán szünet...
Szárított halakat már próbáltál am?
Az én kutyám real nature wolf of wilderness-t kap, néha halasat, néha marhásat, kengurusat. Mindegyik ízt szereti, bár ő sosem volt válogatós.
Ha omega zsírsavak miatt adnál neki halas tápot, akkor ezt máshogy is meg tudod oldani.
Pl vehetsz halolajat (kapszulában is van), amit a vaddisznós tápra csepegtetsz, vagy vehetsz valami halat (nem kell, hogy csúcskategóriás legyen, jó a fagyasztott tőkehal, stb is), és néha sütsz neki 1-1 szeletet.
De ha nem, hát nem, nem kell erőltetni szerintem. A vaddisznós táp is jó, hiszen az is nagyon jó tápanyagforrás.
Ha megenné a penészes kenyeret is, az az jelenti, hogybnagyon éhezik, folyamatosan...
Amúgy vannak olyan kutyák akik egyes tápoktól kifejezetten félnek, akkor sem eszik meg, ha éhen halnak.
Más kutya meg megissza a mérgező vegyszereket, nem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!