Eltőrt a kutyánk bal első lába, nemakar leülni, se feküdni, biztos fáj neki, mit lehetne tenni?
Esetleg fájdalomcsillapítót kérni a dokitól?
Biztos, hogy fájdalmai vannak, különösen, ha nem röntgen alatt lett összerakva a lába, mert akkor az éles törésvonal belemélyed a húsba, vagy irritál egy ideget.
Te magadtól ne adj neki semmit, a mai estét valahogy bírjátok még ki és holnap kérjetek neki az állatorvostól fájdalomcsillapítót, az le is nyugtatja.
Szegényke. :(
Az embernek is ha valami hasonló problémája van, először nyűg, majd kitapasztalja, hogy jó/kényelmes.
Még nagyon friss az eset, nem csoda, hogy szegénynek fáj. Holnap vagy holnapután már remélhetőleg jobban lesz.
Nem tudom, hogy szobakutyus-e, de én tuti, hogy odafektetném magam mellé és próbálnám megnyugtatni, hogy érezze a törődést. Talán ez segítene. :)
Átérzem amúgy, mert bár az én kutyámnak nem lábtörés volt, de ugyanúgy nem bírt megmaradni sehogy se. Kitartást és jobbulást a kutyusnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!