Beagle-vizsla keverék kutyusom kire fog hasonlítani?
Apuka vizsla, anyuka beagle, a kislány most két hónapos. Egy hete van nálam. Korai még tippelgetni, kire fog inkább testfelépítésben hasonlítani? Szerintetek?
Ezt szerintem még nem lehet megmondani de a lába a beagle-iére hasonlít a feje meg olyan vizslás :D ! De nagyon aranyos!
Szép napot! :D
Tényleg nagyon aranyos. :D
Oldalról Beagles a feje, szemből már vizslásabb, a lába elég hosszú, az is a vizslára hasonlít. Nem igazán lehet még megmondani.
Színe vizsla,feje beagle,farka vizsla,lábai beagle!
Amúgy nagyon aranyos,szép kutya!
Igen, én is úgy gondolom, hogy a legaranyosabb kutya a világon. :) Igazából nem is érdekel mekkora lesz, akkor is imádni fogjuk, csak kíváncsian, türelmetlenül várjuk a fejleményeket. :)
Hogy én mennyire vagyok szép, az maradjon rejtély. :D Egyébként kilencen testvérek, és alig egy hét alatt mindannyiukat örökbefogadták. Egy kisfiú az egyik barátnőmnél van, lesz játszótárs is. :)
nekünk beagle -vizsla keverékünk van:) a mién külsőre ugyanúgy néz ki mint egy beagle, tehát foltos, de az orra vizslás, magasságát tekinte magasabb egy beaglenél, de nincs akkora közel se mint egy vizsla:)
cuki a kutyid.
Hjaaaaj ne várjátok türelmetlenül a fejleményeket, nem kell türelmetlenkedni, mert eszeveszettül hamar megnőnek! XD
Nagyon jól sikerült!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!