Tenyésztőtől vagy szaporítótól vetted a kutyád?
Van egy szaporított és egy menhelyi kutyus. A szapis kutya vásárlásakor még gyerek voltam, a szüleim pedig nem kompetensek a témában a mai napig (a kutyát is én neveltem), de legalább szeretik ők is annyira, hogy a betegségei gyógykezelését finanszírozták. Pl allergia miatt 2x kapott deszenzibilizáló oldatos injekciókúrát, ez először 96 ezer ft volt, az ismétlő 32. Szintén allergia miatt csak olyan tápot ehet ami 12 kiló 18 ezer Ft. Az epilpszia gyogyszere mondjuk olcsó.
Nyilván imádjuk őt de nagyon rossz döntés volt ilyen helyről beszerezni. Csak reménykedni tudok, hogy nem lesz később diszpláziás...
Van egy szapis és egy tenyésztős.
Az előbbit 10 éve kaptam, 10 évesen (:) ) és a szülők nálam sem akartak kiadni 100 ezreket egy kutyáért. Ő viszont full egészséges, családi kutyának tökéletes, versenyzőnek már kevésbé és a kutya eddigi életére visszatekintve, (sajnos) azt kell h mondjam, h a szüleimnek igaza volt.
Egyik sem, menhelyről fogadtam örökbe.
Korábbi kutyámat (már elpusztult) pedig tenyésztőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!