Ket napja van nalunk egy kolyok magyar vizsla. Eddig pedig egy macskank volt csak. A kutyusnak szaraz tapot adtunk, de nem ette meg. Viszont amikor a macskanak adtam enni szinten szaraz tapot azt orommel befalta. Baj ha macskatapot eszik? Hat hetes. Illetve probaltunk zacskos kajat is, de hasmenese van tole.
Macskakaja evése csak hosszútávon okozhat eü. problémát.
Junior kutyatápot vegyél neki, de 6 hetesen nem tudom mit keres nálad, hacsak nem árokpartról mentett....
2018. júl. 1. 11:10
5/9 anonim válasza:
Macskakaját elrakni olyan helyre, ahol nem fér hozzá.
Kutyának való kölyöktáp és kivárod, amíg hajlandó azt megenni.
2018. júl. 1. 11:32
6/9 anonim válasza:
Az állatok imádják egymás elől elenni a kaját. Rakd le a macska elé a kutyakaját, és akkor azt fogja elhappolni tőle. Nekünk bevált.
2018. júl. 1. 11:36
7/9 A kérdező kommentje:
Junior tapot kapott, en hagytam volna meg...de senki nem hitte el h 8 hetesen kell elhozni. A tulaj eroskodott h hozzuk el a parom szinten....persze most mar en vigyazzak ra meg etessem. Ez van, mindent meg szeretnek tenni h jol erezze magat. Akkor macskatapot nem kap, a zacskos aszpikos junior kajat megeszi. De attol ugye hasmenes...
2018. júl. 1. 11:52
8/9 anonim válasza:
A "zacskós, aszpikos " nem megfelelő. Plusz drága is.
Annyit segíthetsz a kutyának, hogy meleg vízzel megáztatod a tápot még egy-két hétig. Csak éppen annyira, hogy ne legyen kemény.
2018. júl. 1. 15:56
9/9 Metionin válasza:
Próbáld áztatni egyy kicsit a tápot. Lehet hogy a kis fogaival még nem tudja rendesen megrágni. Nálunk a mentett kölyök 5-6 hetesen már meg tudta enni áztatva. A tulajdonosának is sok esze lehet ha nem hitte el hogy még minimum 2 hétig az anyja mellett kellene lennie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!