Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért akar ennyire táskában...

Miért akar ennyire táskában utazni?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves csivavám. Nagyon sokat járunk kirándulni a hétvégente és néha a szabadnapjaimon is. Eddig nagyon jól bírta őket. Imádott kirándulni, sétálni. Nagyon kis hiperaktív volt. Mostanában állandóan be akar menni a kutyatáskába. Amúgy az csak azért van hogy az üzleti vacsorákra velem tudjon jönni. Nagyon ritkán használjuk. Tegnap elraktam a táskát a szekrénybe hogy ne akarjon belemászni. De most meg nem akar jönni a pórázon. Voltunk orvosnál is, hátha fáj a lába vagy valami. De makk egészséges. Nem tudom mi lehet a baja. Valamit elrontottam? Nagyon aggódom miatta. :(
2010. jún. 17. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
üzleti vacsorákra csivavát???????? XD
2010. jún. 17. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem ijesztette meg valami nagyobb kutya, vagy auto vagy ember mostanában?

Ha csivava lennék, ilyenek miatt szeretnék táskában lenni.

2010. jún. 17. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán nem szeret kirándulni és sokat gyalogolni már.Kicsit hagyd piheni aztán probáld ki azt,hogy berakod a táskába lementek az utcára ahol szoktatok sétálni és vedd ki a tatyóból lehet akkor kedvet kap hozzá.
2010. jún. 17. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy csak élvezi, hogy trónolhat a táskában. Ne hagyd, hogy az ő akarata érvényesüljön, tessék pórázon menni, ha tetszik, ha nem.

Nem látom élőben a helyzetet, de nem kizárt, hogy csak amolyan hiszti az egész, bepróbálkozik veled.

2010. jún. 17. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, merre vinnéd , amikor gyalogolnia kell. De gondolj bele, városban a beton forró, az autók bűze alul van, ő meg pici.

Patellára nézted már?

2010. jún. 17. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem is csivim vna, 2 is. nekik is volt egy időszakuk, amikor sétálnál elémálltak és nyüszítettek, hogy had lehessenek inkább a táskában. nem engedtem nekik, nem is fogok. 3 órás sétától nem feküdhetnek ki.. de ha téged megnyugtatna, vidd el a kutyusod orvoshoz
2010. jún. 17. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok, bocsi, nem olvastam el rendesen a szöveget, amit kíirtál, ezért az orvosos részt visszavonom. kicsit kapkodtam :)
2010. jún. 17. 13:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Lehet hogy tényleg csak hisztizik. :S Patellára is nézettem. Az volt az első gondolatom nekem is. Amúgy erdőben és vízparton (természetben) szoktunk kirándulni. Nagyobb kutyával nem találkoztunk mostanában. A szokásos barátaival (yorki, havanese, bull terrier) játszott csak. Várok még pár napot, lehet hogy megunja a makacskodást. :)

A válaszokat nagyon köszönöm.

2010. jún. 17. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szimplán hiszti, bepróbálkozik, hogy meddig mehet el. Ne engedd neki, mert rá fog kapni!

Orvosnál is voltatok (rendes, gondos gazda :D), semmi baja.

Aztán az is lehet, hogy el van fáradva. Az embernek is vannak nyűgös napjai, csak úgy, minden ok nélkül.

Sétálni azért menjetek, de nem kell most túlzásba vinni. Majd helyre áll a kedve, vagy abba hagyja a hisztit.

2010. jún. 18. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!