Miért akar ennyire táskában utazni?

Nem ijesztette meg valami nagyobb kutya, vagy auto vagy ember mostanában?
Ha csivava lennék, ilyenek miatt szeretnék táskában lenni.

Az is lehet, hogy csak élvezi, hogy trónolhat a táskában. Ne hagyd, hogy az ő akarata érvényesüljön, tessék pórázon menni, ha tetszik, ha nem.
Nem látom élőben a helyzetet, de nem kizárt, hogy csak amolyan hiszti az egész, bepróbálkozik veled.

Nem tudom, merre vinnéd , amikor gyalogolnia kell. De gondolj bele, városban a beton forró, az autók bűze alul van, ő meg pici.
Patellára nézted már?

Lehet hogy tényleg csak hisztizik. :S Patellára is nézettem. Az volt az első gondolatom nekem is. Amúgy erdőben és vízparton (természetben) szoktunk kirándulni. Nagyobb kutyával nem találkoztunk mostanában. A szokásos barátaival (yorki, havanese, bull terrier) játszott csak. Várok még pár napot, lehet hogy megunja a makacskodást. :)
A válaszokat nagyon köszönöm.

Szerintem csak szimplán hiszti, bepróbálkozik, hogy meddig mehet el. Ne engedd neki, mert rá fog kapni!
Orvosnál is voltatok (rendes, gondos gazda :D), semmi baja.
Aztán az is lehet, hogy el van fáradva. Az embernek is vannak nyűgös napjai, csak úgy, minden ok nélkül.
Sétálni azért menjetek, de nem kell most túlzásba vinni. Majd helyre áll a kedve, vagy abba hagyja a hisztit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!