Hogyan lehet megtanítani a kutyát játszani?
Figyelt kérdés
2 hónapja fogadtunk örökbe egy kutyát,de a labdával nem igazán tud kezdeni semmit.Eddig csak akkor játszott vele egy kicsit ha jutalomfalatot dugtunk bele amúgy hidegen hagyja.Mi, viszont szeretnénk ha lehetne egy kicsit játszani vele.2018. jún. 23. 18:10
1/2 anonim válasza:
nem minden kutyának játék a labda. Próbáljatok vele mással játszani. Pl kötél vagy csak ugrándozzatok vele szaladgáljatok.
2/2 Metionin válasza:
Próbálkozzatok többféle játékkal. Én most menhelyi kutyával vagyok így, játszós mozdulatokat tesz, rohangálni, ugrálni lehet vele de a tárgyakat annyira nem szereti. Húzós-köteles-rágcsálós játék nem izgatja, labdát holnap próbálom ki, először dugok bele kaját. Majd csak lesz valami ami megtetszik neki, amúgy sok kutya egy fadarabbal is tök jól elvan, a menő játékokat meg sztornózza. A családi kutyánk is 1 darab labdával játszik meg faágakkal, az összes játéka amit vettem neki a menhelyen kötött ki végül mert nem kellett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!