Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az oka annak, hogy a...

Mi az oka annak, hogy a kutyám nem enged be senkit, akkor sem ha ott vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig pórázra teszem és úgy engedem be az illetőt, hogy a kutya ne lássa. De ha meglátja, akkor elkezd ugatni. Egy idő után megbékél, de nem annyira, hogy ellehessen engedni. A parancsokra hallgatni szokott általában, ha nem ugatja, akkor meg is szoktam dicsérni, ha ugatja, akkor elviszem oda ahol nem látja, valamint leszidom (nem ütöm meg, csak ha nagyon de nsgyon nem bír magával a seggére rácsapok, de nem igazán kell ezt alkalmazni).

Kb. 8 hónapos német juhászról van szó.

2018. jún. 20. 15:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A kapun én megyek ki először, csak akkor jön, ha azt mondom: Gyere!

De ennek ellenére sokszor engedetlen meg makacs, bár már jobb a helyzet, mint pár hónapja volt. De sokszor direkt csinálja azt, amit nem szabad, pedig tudja hogy haragszok érte.

2018. jún. 22. 17:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Kísérletezik:) olyanok ám,mint a gyerekek:) feszegeti a határokat:) maradj következetes vele:)
2018. jún. 22. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!