Melyik az a kutyafajta ami nagyon tiszteli a keritéshatárokat, a gyenge kerítést se lépi át az azon belüli területet viszont nagyon védi?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 09:10
21/37 anonim válasza:
Ember most mondtam hogy tenyésztő vagyok. Szerinted nem értek hozzá vagy mivan???
22/37 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés hogy tenyésztő vagy e vagy sem.
2018. jún. 19. 20:54
23/37 anonim válasza:
"Nem a vélemények érdekelnek hanem a szaktudás. És azért kérdezem hátha olyan is válaszol aki nem kevesebbet tud nálam hanem többet. Előfordul ilyesmi itt is, volt már rá példa."
Szaktudással mondom hogy nincs ilyen fajta, csak ha megtanítod neki.
Német juhászokat tenyésztek 20 éve azok is csak komoly kiképzés után képesek erre.
24/37 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom.
2018. jún. 19. 21:26
25/37 anonim válasza:
Ha tudod akkor meg minek kérdezed. Meg ezt magyarázza neked itt mindenki hogy meg kell tanítani.
26/37 A kérdező kommentje:
Mert nem múlt századbeli kutyát keresek.
Divat a retró tudom de nem Neander-völgyben élek.
2018. jún. 19. 21:55
27/37 anonim válasza:
Na jól van meguntalak. Inkább megvárom míg a moderátorok törlik a trollkodásod.
28/37 A kérdező kommentje:
Vagy annak a hozzászólásait aki olyan kutyát tenyészt ami lassan ingyen ivartalanítanak, s tenyésztőnek nevezve magát trollkodik olyan témában ami nem is arról a kutyáról szól, amihez "ért". Fel kéne ébredned, 2018 van ma már nem a németjuhász "megy" lassan már nem is törzskönyvezik. Jó fajta volt egykor de ma már kissé idejétmúlt. A kérdés pedig nem ilyen kutyákra szól, tisztelt szakértő úr!
2018. jún. 19. 22:06
29/37 anonim válasza:
"Melyik az a kutyafajta ami nagyon tiszteli a keritéshatárokat, a gyenge kerítést se lépi át az azon belüli területet viszont nagyon védi?"
Nem írtál konkrét fajtákat, szóval mindegyikre vonatkozik.
Amúgy nő vagyok.
30/37 A kérdező kommentje:
A kérdés azokra a fajtákra szól amelyek megfelelnek a kívánalmaknak s nem azokra amik nem. Felőlem lehet idejétmúlt kutya is ha megfelel, nem érdekel, de ha meg se felel akkor minek emlegetni ha nem arról szól a kérdés?
2018. jún. 19. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!