2/3 anonim válasza:
Valamire biztos jók,de szerintem felesleges,hogy ha a kutyád rendes ételt kap és változatosat.Az én kutyám 2 hónapig kapott valami foghagymás vitamint,de csak mert nagyon beteg volt, és ez segített neki a felépülésben. Adj neki változatos táplálékot és akkor szerintem felesleges!
3/3 A kérdező kommentje:
A kutyáknak pont hogy nincs szüksége változatosságra. Szerintem te inkább a jó minőségűre gondoltál.
Az én kutyáim sincsenek most jól ezért keresek valami olyat ami nem csillagászati árú de valamennyire használ. Eddig jól voltak, nem is használtam ilyeneket, azért nem vagyok képben.
2010. jún. 16. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!