Lehet hogy azert szökik mindig a kutyám, mert a kutyatársaság hiányzik neki?
Fiatal felnott kutyam van,terrier keverék.Mindig szökik.Mindig.Minden nap.
Az utobbi idoben mar legalabb hajnalra haza jon.
Nagy kertunk van,egesz nap rohangal.Ritkan de el szoktuk vinni setalni is.
Mivel mindig a kutyakhoz szalad oda,lehet hogy hoznom kene ide neki tarsat es akkor itthon maradna...
Szerintetek?
Falusi!A gyereknevelésem nem ide tartozik szerintem.Inkább ezt a napi 4 órás kutyázásodat fejtsd ki te liba.
Nyilván te is érzed hogy hazugság amit irtál.Hazudsz.
Ezt az undorító, alpári stílusodat! Erre neveled a gyerekeidet is? Vagy velük is így beszélsz? Szégyen, hogy ilyen mocskos szájú, romlott gondolkodású emberek vállalhatnak gyereket.
De hogy válaszoljak, reggel ellátom és megmozgatom őket. Délután, este egyesével van tréning a két aktív sportkutyámnak és a párom kutyáinak. Majd levezető, megfuttatom, megúsztatom a nyugdíjast. Napközben főleg a legfiatalabbal szoktam dolgozni alapozáson, pontosításon. Sportkutyás vagyok én is és a párom is. Egy jobb tréning este 22-23-ig eltart. Heti kétszer pedig csapat tréning van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!