Milyen tapasztalatotok van a csau csau-ról?
1 órát minimum tudnák vele foglalkozni. Az udvarunk elég nagy, szóval a területtel nem lesz probléma. Mennyire nehéz tanítani?
Úgy tudom nem nagyon szereti más kutya, mert nincs szaga. Ez azért baj mert van egy 7-8 éves keverék kutyánk és félek, hogy nem jönnek majd ki.
Illetve mit szokott enni?
Nekem kinti német juhászom van.
Rendszeresen adunk neki spot-ont élősködők ellen, chip van, mindig időben oltattjuk. Törzskönyves, minőségi kennelből vettem 250000 ért és nem 70 ért szaporítótól. Minőségi Wilderness tápot eszik, tiszta, friss víz mindig van előtte. A háza szigetelt, télen szalmával béleljük. Kb. 2 naponta alaposan átkeféljük, ezt csau esetében gyakrabban kell. Évente kb. 3-4x fürdetjük. A csau csauk szőre igen sok törődést igényel. 1000m² kertben van. Napi 45 perc séta aztán kimegyünk az erdőbe és ott játszunk 1-1,5 órát. Természetesen már kölyök korában hangsúlyt helyeztünk a szocializációjára és a nevelésére így nagyon okos, megbízható, halk kutya, jól nevelt és jól kijön màs állatokkal.
Leírtam hogy mi az alap kutyatartás
Neveletlen kutya mellé nem veszünk másikat. Pláne ilyen makacsat
Te a jelenlegi kutyáddal se bánsz jól. Adj magadnak 3-4 évet, változtass, fejlődj és aztán nyugodtan vágj bele az igazi kutyatartásba. A jelenlegi helyzetet tedd rendbe és csak azután gondolj másik kutyára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!