Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát szeretnék, de nem engedik?

Kutyát szeretnék, de nem engedik?

Figyelt kérdés

Mielőtt hozzámveritek, 17 éves fiú vagyok és szeretnŕk egy kutyát venni már lassan fél éve. 16 éves korom óta rendszeresen dolgozom, tehát megengedhetem magamnak azt, hogy kutyát tartsak, időm is van rá, meg nem is pillanatnyi hóbort.

Egy gond van:

anyámék nem engedik, pedig teljesen az én felelősségem lenne, meghát egy forintjukba sem kerülne.

A "költözz el, vegyèl akkor" az nem megoldás, ezt ne írjátok, köszi :)

2018. jún. 13. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

Aha persze, könnyű más farkát a csalánba verni és rásózni a kutyát, ha nem tudja magával vinni.

Arról nem is beszélve, hogy itt a szülők maguk egyszerűen NEM SZERETIK a kutyákat. Tudom, ezért sz.r emberek és sz.r szülők is mindjárt, akkor is, ha mindent megadtak a gyereküknek. Fú, égjenek is el a pokol tüzén.

Lehet lepontozni, de akkor is szánalmas dolog elítélni valakit csak azért, mert nem kutyabolond és ennek megfelelően nem akar egy olyan állatot beengedni a lakásába, amit nem szeret.

2018. jún. 13. 16:24
 12/13 anonim válasza:

„Lehet is lepontozni”

Le is pontoztak ahogyan látom. Pedig veled értek leginkább egyet

2018. aug. 9. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Itt nem azzal van a baj, hogy a szülők nem szeretik a kutyát.

A kérdezőt nem tartják elég felelősségteljesnek és félnek a piszoktól.

Azért is ajánlottam az ideiglenes befogadást. Így tudnak mérlegelni.

2018. aug. 10. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!