Kutyatámadások? Mit tegyünk?
Már 3 szor támadott meg az utcában lévő kutya,miközben kutyát sétáltattam.Ma volt a harmadik.A kutyám 10-12kg és felemeltem de így is beleharapott csak a szőrét tépte ki mivel hosszú szőrű kutyám van.A kutya engen nem bántott csak ahogy ugrált összekapart,de a kutyám akarta bántani.Ez a kutya miatt lett agresszív a többi kutyával szemben mivel fél hogy megtámadnak minket.
Mit lehet tenni??
Másfele nem tudom kivinni a kutyát sétálni,mert zsákutca.A gazdái mind3 szor kint voltak és látták,persze rászóltak.
Most mit mondjak nekik,hogy neveljék meg a kutyát??nem akarok velük rosszban lenni.
Mit tehetnék ha jön a kutya támadni?Tudom nem helyes felemelni,de azt sem szeretném ,hogy megtépje őt.
Vagy esetleg ha ők nem tesznek semmit kihez fordulhatunk?
(A támadó kutya nagytestű)
Mindig van nálam,de a kutyát nem akarom bántani.
Értelmes válaszokat kérek.
Milyen gazdák ezek?! Szólj nekik, hogy feljelented őket, ha szabadon garázdálkodik, félemlít meg másokat a kutyájuk.
Már pedig ha nem szólsz határozottan, addig kint randalírozik a kutya. Miért nem akarsz velük rosszban lenni, ha rátok támad a kutyájuk?
Mert nagyon rendesek a gazdái.
Az első úgy történt,hogy jöttünk haza és a kutyával póráz nélkül kint voltak és a kutya rohant felénk és támadott.Másodszorra a gazdája látta,hogy jövünk és ment be a kapunk mi direkt meg is álltunk jóval messze és erre kirohant a kutya.A mainál kiszökött.
Elöszőr szólok nekik ha nem lesz változás jegyző vagy rendőrség lesz.
Nem tudom, nálam ez nem a rendes gazda kategória...
Én se szeretek állatot bántani, de én lefújnám mint a huzat paprika sprayvel főleg ha már ennyiszer előfordult és szemmel láthatóan a gazdáit nem hatja meg és újra meg újra kint vannak vele póráz nélkül.
Ne legyél már ilyen puding anyàmasszonykatona. Remelem nő vagy, akkor szólj az uradnak és ő majd elintézi a dolgot.
Igen, persze nagyon jó emberek... Érdekes a gyermekgyilkosokra is mindig azt mondják utólag a szomszédok, hogy nagyon jó gyerek volt, mindig előre köszönt stb.
A kutya a tied, te tartozol érte felelősséggel, neked kell megvédened. Mi lesz, ha majd a gyereked harapja meg a kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!