Pedigree dentastix tényleg nem jó? Miért? Alternatívaként mit érdemes adni?
Szerintem inkább nem elég.
Jobb olyan rágcsát adni amit kicsit tovább rágicsál. Én a sima csont formáju marhabőr vagy mi amit lehet kapni sok eledelesnél olyat adok.
7 éves kistestűm van, tápot eszik amúgy plusz a rágcsát egy szem fogkő sincs neki!
Tökéletes a füstölt sertésköröm, a dentastixnél nagyságrenddel jobb :)
Én nyers marhatérdcsontot adok neki hetente egyszer, azt napokig faragja :)
Nem túl jó. A kutyák szeretik de nem túl egészséges.
Szárított marha ín, szárított máj, bőr, szárított hús, füstölt csontok. Én marha bikacsököt szoktam venni egy csomaggal. Eszegeti 2 hónapig, szépen komótosan elrágja. Nem olcsó, de jó. Vagy nyersen kacsa nyak. Azon is elnyammog, és közben tisztulnak a fogak.
Az ilyen hajtogatott marhabőr csontokat senkinek nem ajánlom! Nézzétek meg ezt a videót és többet ne adjatok a kutyátoknak: https://www.youtube.com/watch?v=Oc265q0ZRss
Kérdező, a dentastix nem sokat ér valóban. A nyers csontos husik, amiket a többiek írtak azok jók. Illetve én ajánlom ezt is, ha toy méretű kutyáról van szó, mi még most próbáljuk milyen, de a kutya szereti: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!