Ha ételallergiája van a kutyámnak és elkezdem adni neki a hipoallergén tápot, akkor hány nap után várható javulás?
Két napja a hipoallergén tápot kapja, de még mindig vakarózik, igaz, a hasmenése már elmúlt.
Állatorvos állapította meg az allergiát.
Az én kutyám is allerigiás a csirkehúsra...
Amióta meg tudtok, ő sem kap soha csirkét, valamint később kiderült pollenre is allergiás.
Emiatt minden évben májustól októberig havonta oltást kap és így szerencsére nincs semmi baja.
Remélem neked elég lesz a tápon változtatni...
Minimum egy-két hét, mire a bőre is elkezd javulni. Sajnos ez nem olyan rövid folyamat. Ugyanígy jártam én is.
Ha már nem megy a hasa, az szuper jel, a vakarózás még lehet egy-két hétig eltart sajnos :(
Milyen tápot adsz most neki? Kíváncsi lennék melyik hipoallergén tápot adod most neki!
Köszi a válaszokat!
Akkor még várni kell. Most Acana Pacifica-t eszik. Még kölyök, 11 hetes, hipoallergén tápba meg nehéz volt olyat találni ami kölyök kutyának is jó, remélem ez jó lesz.
Tudom még ajánlani az Acana Lamb and Apple tápot, az is nagyon jó! Az én kutyám nem allergiás, de ezt kapja, mert szereti:)
Mondjuk ez felnőtt kutyáknak való, de a későbbiekre való tekintettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!