Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért állnak így a kutyám fülei?

Miért állnak így a kutyám fülei?

Figyelt kérdés

Van egy kölyök staffordom és így állnak a fülei. Ez mitől van ?

[link]

2018. jún. 5. 20:37
1 2 3
 1/27 Ridamov ***** válasza:
67%
adj neki porcerősítőt
2018. jún. 5. 20:47
 2/27 anonim ***** válasza:
82%

Kérdezd a tenyésztőjét, van-e a vonalában fültartás hibás egyed?

Mivel etetsz? Mit adsz még pluszban ?

2018. jún. 5. 20:51
 3/27 A kérdező kommentje:
Brit premiummal, de szeretnék áttérni a Brit Care-ra vagy TOTW-re még nem tudom melyik legyen. Semmit nem adok neki +ba. A tenyésztő azt mondta hogy nem, nem tudja mi lehet a gond. ha adok neki porc erősítőt akkor rendben jöhet?
2018. jún. 5. 21:05
 4/27 anonim ***** válasza:

Adjál neki minimum acanát, vagy hasonló minőségű tápot... + Porcerősítőt.

Még helyre jöhet a füle, de ahogy telik az idő egyre kisebb az esély. Szerintem fogadd el ilyennek, szép kutya.

Bár a tenyésztő reakciója igencsak furcsa... Melyik kennel?

2018. jún. 5. 21:15
 5/27 Ridamov ***** válasza:
a bátyám csivavájának is ilyen volt a füle porcerősítőt kapott és rendbejött
2018. jún. 5. 21:15
 6/27 anonim ***** válasza:
Törzskönyves kutya? Ha nem, akkor akárhogy állhatnak a fülei. Ha igen, akkor porcerősítő és magasabb minőségű táp.
2018. jún. 5. 21:20
 7/27 anonim ***** válasza:
csak nekem tűnik úgy mintha francia bulldog füle lenne? és a feje sem olyan staffos.
2018. jún. 5. 21:33
 8/27 anonim ***** válasza:

Miért kellene porcerősítő? Hogy felálljon a másik füle is?

Staffnak nem az álló fül a jellemzője.

Hibás fülállás előfordulhat bármilyen fajtánál még tenyésztőnél is. Elég csak egy ős, amelyiknek nem jók voltak a fülek, és egyszer csak előbukkan az a hibás gén valamelyik utódban.

2018. jún. 5. 22:22
 9/27 anonim ***** válasza:
Benne vagyok a facebook-on pár amstaff-os, pitbullos csoportban, sok kutyának van ilyen "össze-vissza" füle. Szerintem, és nagyon sokak szerint nagyon cuki, sokan nem is akarnak az ilyenen változtatni. Ha téged mégis zavar, akkor javaslom lépj be te is ezekből a csoportokból valamelyikbe (olyanba amiben sokan vannak), és kérj ott tanácsot. Mégis csak több tapasztalatuk van az ottaniaknak, mint itt a laikusoknak.
2018. jún. 5. 22:24
 10/27 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy nagyon cuki az összevissza álló fül, csakhogy egy törzskönyves kutyának illik a fajtaleírásnak megfelelnie. Az pedig így szól.

"kicsi, felálló füle az úgynevezett rózsafül, részben hátrahajló."

2018. jún. 5. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!