Ez hogy kivitelezhető?
Van egy tacskó kutyam akivel szepsegversenyre készülünk
Azt olvastam meg sokan bizonyítottak hogy a nyers tojás a tacskók szőrét fenyesse teszi és ki szeretnem probalni
De hogy etessek meg vele egy tojast?
vagy inkabb ne csinaljam mert “allatkinzas”?
Egyébként én biztos nem tudnam megenni nyersen ugyhogy nem akarom kinozni szegényt de kitudja
erdekelne ugyhigy segítsetek kerlek
Feltöröd, kettéválasztod, mint a sütikhez és csak a sárgáját adod neki.
Heti 2-t adj neki max.
Egyébként milyen tápot eszik?
Van egy Brit Care Dog Chow Champion nevű kutyatáp, ez kiállítási kutyáknak készült halas táp.
Egy hónappal a verseny előtt már kezd el etetni ilyesmivel, hogy legyen ideje hatni.
Általánosságban mondják, hogy heti egy tojás fényessé teszi a kutyák szőrét, de önmagában ez azért nem így van.
Javarészt a táplálás és a genetika dönt. Adj neki jó minőségű (nem pedigree meg darling meg egyéb bolti vackok minőségűt, hanem mondjuk egy Brit Care-t) tápot, és kiegészítőnek adhatsz lazacolajat. Fürdetni is jó minőségű samponnal szabad csak, a Panzi meg Bobi meg az ilyenek az én kutyám szőrét csak kikezdték.
Ennek ellenére adhatsz tojást, hacsak nem allergiás rá a kutya, de egyébként semmi kárt nem fog okozni. A kaja tetejére rátöröd és kész. Van aki még a héját is oda szokta adni.
Amúgy nem csak a tacskók bundáját fényezi, hanem minden kutyának.
Állatkínzás meg hogy lenne, amikor az őseik rendszeresen rabolták a madárfészkeket ínséges időkben? Héjastul ették!
Koszonom szepen a válaszokat :D
Kiprobalom mindenkepp
Bevallom hogy o főként eddig kocsonyas húsos ételt evett mostanában nagyon megszerette a száraz kutyatapot és én a darling kutyatapot adom neki:// darling v Bellosan
De mindenkepp kipróbáljuk akkor a verseny elott majd az elso válaszoló ajanlasat😀
Cukorral én is nagyon szeretem :D
De magába nem ennem meg
Van aki megissza magába,na nekem ahhoz nem lenne gusztusom
Nem állatkínzás, szeretni fogja. Heti egynél többet ne adj neki.
A darlinggal etetés viszont minőségi éheztetés, tekintve, hogy szinte semmi hasznos nincs benne. Vegyél egy normális, jó minőségű száraztápot, és etesd azzal. A bundája is szebb lesz tőle.
Hu, na figyi (1 vagyok).
Próbáld ki, hogy veszel egy Brit Care tápot és kb egy hét alatt keverve a régi tápot az újjal fokozatosan átváltod a Darlingot a Britre.
Hidd el, hogy ennyi önmagában elég lesz és megnyeritek a versenyt.
Ha megszokta az új tápot, kb egy hónap múlva bevetheted a trükköket (lazacolaj, nyers tojás, sörélesztő), de ne egyszerre mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!