Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha megfogjuk a fülét, nem...

Ha megfogjuk a fülét, nem rázza meg magát?

Figyelt kérdés
TV-be volt, hogy fürdették a NJ. És a csaj mondta, hogyha megfogja a fülét, nem rázza meg magát. És tényleg, megakarta, de nem rázta meg magát a kutya. Miért? Mert belemenne a fülébe a víz? Vagy miért nem?
2010. jún. 15. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha téged fognának fülön akkor te sem rángatóznál hanem mennél a füled után. Kérj meg valakit, hogy segitsen ebben és azonnal tisztán meggyözödhetsz róla, úgy, hogy nem is kell a zuhany alá állnod hozzá.

NA EZÈRT!

2010. jún. 15. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:

jajj kedves első, de kis butus vagy.

igen, a kutyának ez egy reflex, hogyha hozzáérsz, nem rázza meg magát.nem azért mert nem nem rázod meg magad .MIÉRT KEDVES ELSŐ TE SZOKTAD RÁZNI MAGAD?egy állat vagy, de ez ki is derült:)

tényleg nem rázza meg magtá, csak ha elengeded.tapasztalatból mondom:)

2010. jún. 15. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem úgy kell mefogni h fájjon neki.

A kutya rázást mindig a fejével kezdi. ha azt nem tudja megrázni, nem is rázza meg magát. ezért

2010. jún. 16. 10:13
 4/6 A kérdező kommentje:
értem
2010. jún. 16. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen, ha kiráz a hideg akkor megrázom magamat én is.

De rajtam kívül ilyesmi soha senkivel nem szokott elöfordulni, szóval én biztosan egy ember nagyságú állat vagyok. -Vagymi- HEHEHE:D

Meg, ha megfogná valaki a fülemet elötte, akkor meg sem moccannék mert a fülemre elég kényes vagyok, nehogy már kitépjem a vérszomjas nö karmai közül...én állat...

:) :D

2010. jún. 16. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van, mindig a fejével kezd rázkódni minden kutya. Ha azt lefogják, akkor a testét sem fogja rázni.
2010. jún. 17. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!