Milyen kutya fajta ajánlott ilyen tartási viszonyok között?
Idén nyáron Július vége felé szeretnék egy kutyát venni, viszont nem tudom vagyis nem vagyok benne biztos milyen fajtát szeretnék/amilyen fajtát szeretnék az jó lenne-e nekem.
Szóval elsőnek ott kezdeném, hogy milyen környezetben lenne tartva:
Viszonylag nagy kertünk van, viszont elég sok virágágyás, cserepesvirág stb.. van a kertben így csak kennelben tarthatom, hogy ne ássa azokat ki. Vidékről járok be iskolába (reggel 5-6-kor mikor hogy) így a reggeli séta elég felejtős lenne a kutyus számára, etetés, itatás aztán mennem kéne iskolába. Délután 15-16 óra körül érek haza, addig a kennelben egyedül kéne lennie, kivéve hétvégén és szünetekben persze. Olyan 17-17:30 körül végzek az otthoni munkákkal, tanulással és utána tudnék foglalkozni vele. Egy kis játék majd mivel hobbi futó vagyok így elengedhetetlen kétnaponta egy kisebb táv, aztán idővel attól függetlenül ahogy a kutyus (meg persze én) bírom a táv növelése. Futás után pedig ha nem fáradt le elégé még egy kis játék alvás előtt.
---Ezek a terveim, nade, hogy ezt milyen fajta kutyával lehetne megvalósítás arra tanácsokat kérnék---
Nézegettem kutyusokat, egyenlőre a Szibériai husky a legnagyobb szerelmem viszont félek attól hogy azt a több órás bezártságot nem viselné jól. Vélemények?
Köszönöm szépen, hogy megértetted. :)
Hidd el, hamarosan lesz lehetőséged, hogy kutyát tarts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!