Köldöksérves kutyusnak lehet baja ettól idős korában?
Az orvos mondott valamit. Mi meg nem is láttuk a kutyát. Gondolod, hogy hitelesebb lesz a mi véleményünk?
Nekem volt 2 köldöksérves kutyám. Az egyiket megműtötték, él 14 évet utána.
A másiknak olyan pici volt, hogy azt mondta az orvos, nem érdemes hozzányúlni. 4 és fél éves, nem lett nagyobb a sérve, azóta sincs semmi baja.
Most akkor hogyan bíráljuk felül az orvosod? Ő biztosan tudja. Ha nem bízol benne, menj másikhoz.
Egyébként nem is műtét, mert csak egy picit elbódítja a kutyát és két öltéssel összevarrja.
Mi lenne a megnyugtató, ha sem a műtét, sem a nemműtét?
figyelj én nem akarlak elkeseríteni, de a mi 4-5 éves kutyánknak is sérve volt, és meghalt, pedig ahogy éreztük hogy valami nincs rendben, rögtön vittük dokihoz, mégis elpusztult. nagyon hiányzik kiskoromban én neveztem el (ez nem lényeg hehe) szóval egy idős kutya...... szerintem (de csak szerintem) a szerencse mentheti meg
I'm very sorry!!! (nagyon sajnálom szegényt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!